Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 16 de juliol del 2013

VIDA A CLASSE DELS MINILUMIERE

 Hola a tots i a totes,
Aquest link vos condueix a un passe d'imatges que tingué com objectiu explicar quines han estat les històries d'aprenentatge que s'han viscut a la nostra classe.
Com ja sabeu amb la indiscutible ajuda de Nacho, papà de la classe, de n'Olivia, prepàrarem durant molt de mesos els DVD que vos entregàrem a final de curs. Ha estat un treball que costà molta de feina, molta, molta, molt més de la que es pot imaginar... I com sempre passa res és perfecta i per això hi ha dues observacions que heu de tenir en compte:

* Al DVD de la pelicula, apareix un menú que posa passe fotos, astromostres i carnaval. si vos fixau a mà dreta de la pantalla hi ha una fletxa que vos durà al menú realment inicial allà vos trobareu la resta d'històries (l'espai temps, cuina, el projecte de pati....) Per a qualsevol dubte ja sabeu que vos podeu posar en contacta amb jo.
* L'altre DVD li manca una informació molt important que titularem vida a classe dels MiniLumiere. Al setembre vos ho farem arribar, mentre si clicau al següent link podreu accedir- lo per visionar-lo. És molt llarg preneuvos- lo amb calma però allà hi és EL MEU ACOMIADAT.

VIDA A CLASSE DELS MINILUMIERE

Sabem que vos hem fet arribat molta informació però a la mateixa vegada és un tresor perquè parla del aprenentatge dels vostres infants. Mirau- lo amb ells, comentau- lo i passau- lo d'allò més bé tant com a nosaltres ens ho hem passat vivint al màxim l'aventura d'aprendre.

Vos desig un bon estiu.
Nacho, moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada